A coachDr. Kurucz Attila

Life coach, Business coach & regisztrált igazságügyi mediátor

Teljesítmény- és folyamatmenedzsment specialista2002 óta foglalkozok oktatással, felnőttképzéssel, majd 2004-től üzleti és gazdasági tanácsadással. Használd ki Te is a tudományomat, amikor nem annyira mennek a dolgok, amikor másképpen szeretnél valamit, amikor súlyos a helyzet és nincs kéznél megoldás.  Már 10 éve rendszereket és stratégiákat építek cégekkel, vezetőkkel, emberekkel. Ha bizonylatalankodsz a döntésedben és szeretnéd személyes hatékonyságod növelni, új sikerekre és pozitív élményekre van szükséged, vagy csak szeretnéd a meglévő erősségeket kicsit „felturbózni” keressél fel!

Dr. Kurucz AttilaMilyen területekkel foglalkozom:


Executive és Business coaching


Vezetői hatékonyságnövelés (vezetés, delegálás, döntési mechanizmusok, változásmenedzsment, időgazdálkodás, stratégiaalkotás, teljesítmények)

Vállalati és szervezeti folyamatmenedzsment

Csoport hatékonyság, team eredményesség, projekt feladatok megoldása

Szervezetfejlesztés, átszervezés

Kommunikációs fejlesztése, tudásfrissítés

Önmagunk design-ja: Találd ki Önmagad! Elv érvényesítése

KKV tulajdonos-vezető szerepek harmoniája, utódlás

Konfliktuskezelés, mediációLife coaching


Stresszhelyzetek kezelése, családi és egyéb konfliktusok kezelése

Családi és párkapcsolati viszonyok

Kiégés, fásultság – új működőképes életkép

Szülő-gyerek viszonyok eredményesség fejlesztéseSzakmai múlt:


Tanulmányaim során közgazdasági és gazdaság-informatikai diplomát majd gazdálkodás- és szervezés tudományok doktora címet szereztem meg. Dolgoztam a gazdasági felsőoktatásban, vállalatgazdálkodási kérdéseket és a teljesímény növelésének okait oktattam, kutattam. Tanácsadóként dolgoztam stratégiai és folyamatmenedzsment tanácsadásban is. Rendszereket és működő koncepciókat állítok fel és vezetek be a az elmúlt 8 évben. Projekt tapasztalatok mellett kiemelkedő volt a kommunikációs és motivációs képességek fejlesztése, hogy sikeres és stabilan eredményes munkák szülessenek. Vállalkozóként az utóbbi 5 évben kiépítettem saját praxisomat, hogy kamatoztassam a megszerzett tudást. Ennek a legjobb módszere a coaching, amely egy határtalan kaland, amit szívesen tárok ki Neked is. A tapasztalat mellett képzem is magam mediációt és coaching kurzusokat végzek, de állandóan publikálok és előadok konferenciákon is, hogy élő és megújjuló tudást birtokolhassak. Ezt a tudást és képességet örömmel osztom meg partnereimmel.


Az IACM üzelti akadémia meghívott előadója vagyok: www.iacmakademia.hu


2013 júliusától a Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány kurátora vagyok.


Minőségbiztosításom:


IACM International Association of Coaching and Mediation

 Teljesítménymenedzsment és szervezetfejlesztési referencia-tanácsadója iThink  


Az IACM Humántanácsadók, Coachok és Mediátorok Országos Lefedettségű Nemzetközi Ernyőszervezete és Érdekképviseletének elnökségi tagja vagyok. www.iacm-info.com


Téged is örömmel támogatlak: hívjál, írjál, jelentkezz!