CoachingrólTéves elgondolások és beidegződések helyett, helyes felismerések!


Az ontológiai coaching hatékony, megoldás- és cselekvésközpontú módszer.


A tetteinket és mondatainkat a világról alkotott képünk befolyásolja. A világ viszont sokszínű és sokféle, bárki láthatja máshogy, csak akarni kell. Ha akarjuk a probléma szintjéről a megoldás szintjére léphetünk, és nem bízzuk a véletlenre a jövőnk alakítását. Ahogy Róma romokon épült újra, a téves eszmék is lerombolhatók, hogy új és élhetőbb gondolatokkal lépjünk tovább.


A coaching módszert ad azokra a helyzetekre, amikor hirtelen kell előrántani a kalapból a nyulat.

Egy vonzó és élhetőbb jövőképet készítünk.

Megtapasztalhatjuk a történetek erejét, képek metaforák egészen színessé és érdekessé teszik a világot. Jelmondatunk: Kreatív, élménydús mindennapok a lusta hétköznapok ellen!

Rendet és megélni érdemes pillanatokat teremtünk.


A life coaching világszerte kivívja helyét a mindennapokban. A stresszes és nyomasztó mindennapok orvossága, hogy elboldoguljunk. Mindenkinek lehetősége van kitalálni, hogy milyen önmaga! Ehhez kompetenciákat és képességeket szerezhet. Ebben segít a coach.


A coaching segítség a művészeknek, színészeknek, akik napról-napra különféle élethelyzetekbe kell professzionálisan belehelyezkedniük. Akiknek mindennap szerepelni és megfelelni kell mások előtt. A napjaikat fásultan és unottan töltőknek, akik már nem találnak érdekes, izgalmas célokat, vagy a vég nélkül robotolóknak, akik lazítani felejtettek el, de nem találják a módját. A coaching támogat a munkában, otthon a párkapcsolatodban, a gyerekeiddel valól kapcsolatodban és hogy megtaláld a helyed a közösségben.


Ahogy láthatod, Neked, őneki, nekik és nekem is segít, hiszen szerepeket játszunk, másokra vigyázunk, harcolunk (mégha nem is fegyverrel) a napi dolgainkért, céljainkért.


A coaching mindenkinek való!


Mindenkinek támogatást nyújt és tovább lendíti, akik állóvízbe kerültek, akik szeretnék ezt a segítséget. Fontos, hogy a coach csak partnerként tud dolgozni azzal, akivel megtalálja a közös hangot, aki maga is szeretné másképpen.


Biztosan kiváncsi vagy, hogy mennyibe is kerül ez neked. Óradíjat számolok fel, és minden megkezdett félóra után az arra jutó részt.


  • Személyes life coaching ülés 8.500 Ft/óra + ÁFA (bruttó 10.800 Ft/óra)


  • Online life coaching beszélgetés 5.900 Ft/óra + ÁFA (bruttó 7500 Ft/óra)


Kalandra fel! Itt lehet jelentkezni személyes coachingra Győrben és Budapesten, vagy Skype-on bárhonnan.